fbpx E-Meeting Webinars: Διοργάνωση Virtual Events και Webinars | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

E-Meeting Webinars: Διοργάνωση Virtual Events και Webinars

E-Meeting Webinars - Drupal

Η πανδημία οδήγησε τις κοινωνίες σε παγκόσμια κλίμακα σε ένα νέο μοντέλο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Η χρήση λογισμικού τηλεσυνεργασίας έγινε πλέον καθημερινότητα σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς μας, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην διασκέδαση.

WebEx, Zoom, Hangouts, Teams και μία σειρά άλλων εφαρμογών μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας, επιτρέποντάς μας να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ακόμη και σε καθεστώς lock down, κάνοντας πιο ευέλικτη την επικοινωνία μας και μάλιστα εισχώρησαν και σε κλάδους και ηλικιακές ομάδες που έως τότε δεν είχαν χρησιμοποιήσει ποτέ τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας.

Ο ψηφιακός αυτός μετασχηματισμός, αν και έγινε άκομψα και ήρθε ως αποτέλεσμα της σκληρής πραγματικότητας που επέφερε η πανδημία, επίσπευσε την εξοικείωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού με την εξ αποστάσεως εργασία, επικοινωνία και διασκέδαση. Είναι προφανές ότι απομακρυσμένη επικοινωνία ήρθε για να μείνει. Εκτός από την πανδημία, η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας, όπως το 5G, η οπτική ίνα, η ευρύτατη διάδοση των smartphones αποτελούν εγγύηση ότι ένα μεγάλο μέρος της επικοινωνία μας πλέον θα γίνεται απομακρυσμένα.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας πραγματικότητας είναι πολλαπλά. Μείωση κόστους μετακίνησης, μείωση χρόνου μετάβασης, μείωση κόστους εκδηλώσεων, συνεδρίων, μαθημάτων, μείωση εργατοωρών, ευελιξία στην εργασία ευαίσθητων ομάδων όπως οι γονείς αλλά και περιορισμός της ανάγκης μετανάστευσης εργαζομένων είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό. 

Στην E-Sepia έχοντας διαβλέψει αυτήν την εξέλιξη δημιουργήσαμε το 2017 το E-Meeting, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα σύγχρονο εργαλειο τηλεσυνεργασίας μέσω του οποίου θα μπορούν να οργανώνουν τις συναντήσεις και τα δεδομένα τους, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένο σε πάνω από 80 φορείς και το οποίο συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα χαρακτηριστικά.

Παρατηρώντας ότι η ανάγκη απομακρυσμένης επικοινωνίας έχει διευρυνθεί και καλύπτει πλέον μεγάλο μέρος των events που διοργανώνονται (συνέδρια, ημερίδες, webinars, εκπαιδεύσεις), δημιουργήσαμε το E-Meeting Webinars, μέσω του οποίου οι πελάτες μας μπορούν με εύκολο και ασφλαλή τρόπο να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τα virtual event που επιθυμούν.

Το νέο μας προϊόν, αναπτύχθηκε σε Drupal 9, διαλειτουργεί με την WebEX και μία σειρά από δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Vimeo, το YouTube και το Mailchimp. 

Δείτε περισσότερα για το E-Meeting Webinars

Yorgos Andreadis - E-Sepia Web Innovation
Yorgos Andreadis
Co-Founder - CEO
Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα