fbpx Συνεργασία YUBOTO και E-Sepia Web Innovation | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συνεργασία YUBOTO και E-Sepia Web Innovation

Παρέχοντας το μηχανισμό πιστοποίησης χρηστών μέσω κινητού τηλεφώνου, η Yuboto  συνεργάζεται με την E-Sepia, για το project e-meeting που αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας (collaboration platform).

Ο μηχανισμός πιστοποίησης χρηστών μέσω κινητού τηλεφώνου της Yuboto, δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις συναλλαγές, εγγραφές και διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις να πιστοποιεί τους εγγεγραμμένους χρήστες μέσω του κινητού τηλεφώνου, δημιουργώντας μία έγκυρη βάση μοναδικών χρηστών. Η υπηρεσία παρέχεται μέσω API που δίνει τη δυνατότητα υλοποίησης σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική εφαρμογή (web site / app). H E-Sepia εμπιστεύτηκε τη Yuboto για την υλοποίηση του e-meeting τόσο σε ότι αφορά την πιστοποίηση των χρηστών, όσο και για τις ανάγκες αποστολής γραπτών μηνυμάτων που αφορούν στις εργασίες και στις ειδοποιήσεις των συμμετεχόντων στην πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας.

To e-meeting αποτελεί ιδανική λύση τηλεσυνεργασίας ομάδων όπως Διοικητικά Συμβούλια, Επιτροπές, Ομάδες Εργασίας καθώς παρέχει ένα αξιόπιστο συνεργατικό περιβάλλον για τους χρήστες, δίνοντας παράλληλα την ευχέρεια στο διαχειριστή να οργανώνει και να διαχειρίζεται εύκολα και με αμεσότητα τις ανάγκες των ομάδας του.
Μέσα από την πλήρως επεκτάσιμη δομή της η πλατφόρμα e-meeting, τους δίνει τη δυνατότητα να οργανώνουν και να ανταλλάσσουν υλικό, να ενημερώνονται μέσω σχετικών alerts, μέσω SMS, να συνδιαμορφώνουν και να λαμβάνουν αποφάσεις, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Η υλοποίηση της πλατφόρμας έχει ήδη ολοκληρωθεί και είναι διαθέσιμη. Οι ενδιαφερόμενοι μποορύν να ζητήσουν δωρεάν παρουσίαση της υπηρεσίας στο χώρο τους μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-meeting.gr ή καλώντας στο 212 1001531.

πηγή: infocom.gr

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα