fbpx Συμμετοχή της e-sepia στο εταιρικό σχήμα που υποστηρίζει το πρόγραμμα ΗΟPE | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συμμετοχή της e-sepia στο εταιρικό σχήμα που υποστηρίζει το πρόγραμμα ΗΟPE

Η e-sepia με χαρά σας ενημερώνει για την συμμετοχή μας στο εταιρικο σχήμα που υλοποίησε τα πληροφοριακά συστήματα και τις εφαρμογές του προγράμματος Hope Cluster. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στην προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών τηλεϊατρικής στις οικογένειες που θέλουν να τεκνοποιήσουν και που για διαφόρους παράγοντες, όπως για παράδειγμα είναι η αδυναμία πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας με την παρούσα μορφή τους, δεν μπορούσαν να το πετύχουν. Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος υλοποιήθηκε μία εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας που απευθύνεται σε γυναίκες και οικογένειες αστικών και ημιαστικών περιοχών που δυσκολεύονται να συνδυάσουν την ανατροφή των παιδιών και την εργασία τους, παρέχοντάς την επιλογή φύλαξης των παιδιών τους από «την μητέρα της γειτονιάς».
Το πρόγραμμα είναι καινοτόμο, ερευνητικό και απόλυτα εναρμονισμένο με την κουλοτύρα και τις αρχές που πρεσβεύει η εταιρεα μας. Υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και φορέας αρωγός του έργου είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEGenesis.

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα