fbpx Προσθήκη δυνατότητας Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας στο E-Meeting | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προσθήκη δυνατότητας Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας στο E-Meeting

E-Sepia Web Innovation - Κατασκευή Ιστοσελίδων σε Drupal

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεσυνεργασίας Ε-Μeeting προστέθηκε η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας των θεμάτων από τα μέλη των Συλλογικών Οργάνων των φορέων και των ΟΤΑ.

Η εν λόγω υλοποίηση ήρθε να καλύψει την ανάγκη που δημιουργήθηκε λόγω του κορωνοϊού καθώς πολλά συλλογικά όργανα συνεδριάζουν πλέον "διά περιφοράς", δίνοντας έτσι τη δυνατότητα με εύκολο και διαφανή τρόπο τα μέλη των συλλογικών οργάνων να εκφράζουν την ψήφο τους.

Παράλληλα προστέθηκε χωρίς επιπλέον κόστος σε όλους τους πελάτες μας η δυνατότητα τηλεδιάσκεψης μέσω της πλατφόρμας της WebEx (Cisco), η οποία έχει διασυνδεθεί με την εφαρμογή μας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

Να σημειωθεί ότι μόνο τον τελευταίο μήνα οι χρήστες της πλατφόρμας Ε-Μeeting αυξήθηκαν κατά 50% και προστέθηκαν πολλοί νέοι φορείς και ΟΤΑ.

Δείτε το video για την ηλεκτρονική ψηφοφορία πατώντας εδώ.

Δείτε το video για την τηλεδιάσκεψη πατώντας εδώ.

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα