fbpx Οι τηλεδιασκέψεις μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας! | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οι τηλεδιασκέψεις μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας!

E-Meeting Webinars - Drupal

Η πρωτοφανής πανδημία που πλήττει τον πλανήτη εκτός από τις μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών ώθησε σε μία βίαιη προσαρμογή στην ψηφιακή εποχή όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. 

Οι τηλεδιασκέψεις και γενικότερα η απομακρυσμένη εργασία και εκπαίδευση έγιναν σε μικρό χρονικό διάστημα μέρος της καθημερινότητας μας. Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις, Οργανισμοί, Σχολεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση και δημόσιος τομέας κλήθηκαν να προσαρμοστούν άμεσα στα νέα δεδομένα, τροποποιώντας την πρακτική και την νοοτροπία που είχε παγιωθεί επί δεκαετίες.

Στην E-Sepia έχοντας αντιληφθεί ήδη από το 2016 την ανάγκη των φορέων για τη χρήση ενός ψηφιακού εργαλείου τηλεσυνεργασίας παρουσιάσαμε στην αγορά το E-Meeting, μία καινοτομική πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας που διευκολύνει την καθημερινότητα των φορέων που διαθέτουν συλλογικά όργανα όπως οι ΟΤΑ, τα Επιμελητήρια, τα Πανεπιστήμια και οι γενικότερα οι φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, αξιοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία ενημέρωσης, αρχειοθέτησης και τηλεσυνεργασίας. 

Η εμπειρία μας στον τομέα των τηλεδιασκέψεων και η ανάγκη που προκλήθηκε από την πανδημία μας ώθησε να προσθέσουμε νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα καθιστώντας την ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό εργαλείο που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των φορέων. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να παρέχουμε ακόμη πιο στοχευμένες υπηρεσίες, προχωρούμε στον εικαστικό και λειτουργικό ανασχεδιασμό του E-Meeting με στόχο το φθινόπωρο να παρουσιάσουμε στην αγορά την πλατφόρμα πλήρως ανανεωμένη εικαστικά και με ακόμη περισσότερες δυνατότητες.

Παράλληλα υλοποιήσαμε το E-Meeting Webinars, θέλοντας να καλύψουμε την ανάγκη των φορέων και των επιχειρήσεων να διαθέτουν ένα σύγχρονο και εύχρηστο εργαλείο για την διεξαγωγή των συνεδριών και των εκδηλώσεών τους μέσω live streaming.

Αναμφίβολα η νέα πραγματικότητα οδηγεί τις επιχειρήσεις και τους φορείς στην ανάγκη να διαθέτουν εργαλεία ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν από απόσταση. Είναι προφανές ότι και μετά το τέλος της πανδημίας και την επιστροφή στην κανονικότητα η εξοικείωση των πολιτών στις τηλεδιασκέψεις και την απομακρυσμένη εργασία θα παραμείνει ως έναν μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητά μας.

Στην E-Sepia έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην ανάλυση, το σχεδιασμό και την υλοποίηση λύσεων πλατφορμών τηλεσυνεργασίας είμαστε στην πρώτη γραμμή της νέας αυτής πραγματικότητας.

 

 

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα