fbpx Μεταφορά της ιστοσελίδας σας σε Drupal: 9+1 λόγοι για να το κάνετε! | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μεταφορά της ιστοσελίδας σας σε Drupal: 9+1 λόγοι για να το κάνετε!

Το Drupal είναι από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα (open source Content Management System) και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία της λύσης που ταιριάζει στην επιχείρισή σας από μία απλή ιστοσελίδα μέχρι μία πολύπλοκη διαδικτυακή εφαρμογή.

Η μεταφορά της υφιστάμενης ιστοσελίδας σας σε Drupal σας εξασφαλίζει πλεονεκτήματα που σίγουρα θα αποσβέσουν γρήγορα το κόστος της μεταφοράς.

Συγκεκριμένα:

1. Είναι open source άρα δεν θα έχετε κανένα κόστος άδειας χρήσης.

2. Δεν θα σας δεσμεύει καμία εταιρεία καθώς θα μπορείτε να μεταφέρετε το site σας σε οποιαδήποτε εταιρεία υλοποιεί σε Drupal χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος ή δέσμευση.

3. Δεν θα έχετε πρόβλημα με το rank στις μηχανές αναζήτησης καθώς κατά τη μεταφορά ανακατευθύνουμε όλα τα url του site σας. Αντιθέτως, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε το rank σας στις μηχανές αναζήτησης (google, bing) να βελτιώνεται θεαματικά.

4. Το site σας θα γίνει πιο γρήγορο.

5. Το εικαστικό δεν θα επηρεαστεί καθόλου εκτός και αν συμφωνήσουμε να κάνουμε και redesign εκτός από απλό migration σε Drupal.

6. Η διαχείριση του site σας, το φόρτωμα νέου υλικού ή η τροποποίηση του υφιστάμενου θα γίνει ευκολότερη, εξοικονομώντας για εσάς πολύτιμο χρόνο.

7. Το site σας θα είναι ευκολότερα επεκτάσιμο και οι νέες προσθήκες που θα θελήσετε να κάνετε θα γίνονται ευκολότερα και με μικρότερο κόστος.

8. Το Drupal παρέχει υψηλότατα επίπεδα ασφάλειας και σταθερότητας, παρέχοντας ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και τους πελάτες σας. 

9. Με 16.000 modules που αυξάνονται συνεχώς και γίνονται update έχετε μία τεράστια γκάμα χαρακτηριστικών και εφαρμογών που μπορούμε να ενσωματώσουμε στο site σας.

10. Το site ή το e-shop σας θα είναι υλοποιημένο σε Drupal, στο CMS που έχουν επιλέξει και εμπιστεύονται επιχειρηματικοί κολλοσοί και οργανισμοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και το οποίο εξελίσσεται συνεχώς από μία τεράστια συνεργατική κοινότητα σε όλο τον κόσμο!

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα