fbpx Κάντε την ιστοσελίδα σας mobile και tablet friendly και κατακτήστε ένα δυναμικό και ολοένα αυξανόμενο κοινό | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κάντε την ιστοσελίδα σας mobile και tablet friendly και κατακτήστε ένα δυναμικό και ολοένα αυξανόμενο κοινό

Η πλοήγηση των χρηστών του διαδικτύου μέσω κινητών συσκευών κατακτά ένα ολοένα αυξανόμενο μερίδιο που προσεγγίζει το σήμερα το 50% των επισκέψεων σε μία ιστοσελίδα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εμφάνιση των ιστοσελίδων, λόγω διαφορετικών διαστάσεων στις οθόνες των συσκευών, καθώς και διαφόρων ασυμβατοτήτων μεταξύ τους.

Ιστοσελίδες που φτιάχθηκαν χωρίς να συνυπολογίζουν τον συγκεκριμένο παράγοντα έχουν ξεκάθαρο μειονέκτημα έναντι αυτών που σχεδιάστηκαν με Responsive Design έτσι ώστε να αναδιαμορφώνονται όταν ο χρήστης πλοηγείται από κινητή συσκευή. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του responsive design για να κατασκευάσουμε μια ιστοσελίδα έχουμε ως στόχο να αποφύγουμε τέτοιου είδους προβλήματα και να προσφέρουμε στον επισκέπτη την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει το εκάστοτε μέσο που χρησιμοποιεί. 

Επιπλεόν, και πέραν της αισθητικής και πρακτικής προσέγγισης, η Google έχει εντάξει επισήμως στον αλγόριθμό της την παράμετρο Mobile Friendly και πριμοδοτεί σε rank στα αποτελέσματα αναζήτησης τις ιστοσελίδες που περνούν το test.

Κάντε το test της Google

Aν το website σας πέρασε το test οι χρήστες του mobile internet απολαμβάνουν ήδη την πλοήγησή τους σε αυτό!

Αν όχι, ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τη λύση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας! Σε Drupal φυσικά :)

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα