fbpx E-Sepia Web Innovation: 10 χρόνια δημιουργικής πορείας | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

E-Sepia Web Innovation: 10 χρόνια δημιουργικής πορείας

E-Sepia Web Innovation: 10 χρόνια δημιουργικής πορείας logo

10 χρόνια πέρασαν από τη στιγμή που ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στο χώρο του web. 10 χρόνια γεμάτα προκλήσεις, καινοτόμες ιδέες και συνεργασίες, 10 δημιουργικά χρόνια όπου η ομάδα μας μαζί με τους συνεργάτες μας, όλους εσάς, ανοίξαμε νέους ορίζοντες στο χώρο του web design και του web development.

Επιλέξαμε εξ αρχής το Drupal CMS ως κύριο εργαλείο της δουλειάς μας, γράφοντας έως τώρα χιλιάδες γραμμές κώδικα και παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα προσεγμένα σε κάθε τους λεπτομέρεια. Παράλληλα με τα websites, τα eshops και τις διαδικτυακές εφαρμογές, στην πορεία του χρόνου, σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε μία σειρά καινοτομικών διαδικτυακών προϊόντων τα οποία παρουσιάσαμε στην ελληνική αγορά και για τα οποία είμαστε υπερήφανοι.

Στα τέλη του 2016 φτιάξαμε το E-Meeting, μία καινοτομική πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας, η οποία σήμερα αριθμεί πάνω από 5.000 χρήστες με πελάτες κυρίως Δήμους, Περιφέρειες, Επιμελητήρια και Πανεπιστήμια. Το 2019 παρουσιάσαμε τρία νέα προϊόντα: Το EasyMapping, το Ε-Shipyard και το EasyTicket, υλοποιώντας παράλληλα tailor made πληροφοριακά συστήματα για μεγάλους οργανισμούς και brands.

e-meeting

easy ticket

Είδαμε τον κύκλο εργασιών μας να τριπλασιάζεται τα τελευταία 3 χρόνια και έχουμε τη χαρά ένα πολύ μεγάλο μέρος αυτού να έχει εξαγωγικό προσανατολισμό. Η ομάδα μας ενισχύθηκε ποσοτικά και ποιοτικά, αποτελώντας πλέον μία από τις εμπειρότερες ομάδες στο σχεδιασμό και την υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών, εχοντας υλοποιήσει δεκάδες έργα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.  Συμμετέχουμε ενεργά όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική κοινότητα του Drupal CMS, αναπτύσσοντας συνεργατικές σχέσεις και συμβάλλοντας στην εξέλιξη και διάδοσή του.

Ενδυναμώσαμε τη συνεργασία μας με την IpHost, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους data center στην Ελλάδα που μας υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας. Διευρύναμε τη συνεργασία μας με την ομάδα της εταιρείας theUXProdigy, στον τομέα της παροχής στοχευμένων υπηρεσιών User Exprerience και την εταιρεία Dollphin που εξειδικεύεται στο Στρατηγικό Design και στη δημιουργία ολοκληρωμένων εμπειριών για τους καταναλωτές, τόσο στο online όσο και στο offline περιβαλλον.

Σε όλη αυτήν την πορεία είχαμε τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε με όλους εσάς, τους πελάτες/συνεργάτες μας και να σχεδιάσουμε μαζί τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Έχοντας συσσωρεύσει την εμπειρία όλων αυτών των ετών και επενδύοντας συνεχώς σε γνώση και νέα τεχνολογικά εργαλεία μπαίνουμε στη νέα δεκαετία με αισιοδοξία και βεβαιότητα για τις προκλήσεις που έρχονται.

Είμαστε βέβαιοι ότι στην νέα δεκαετία θα συνεχίσετε να μας εμπιστεύεστε και θα συνεχίσουμε μαζί να χαράζουμε νέους καινοτόμους δρόμους στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου. Το ταξίδι συνεχίζεται!

E-Sepia 10
 

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα