fbpx e-Meeting: Οργανώστε τις συναντήσεις σας με το πιο εύχρηστο συνεργατικό περιβάλλον της ελληνικής αγοράς | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

e-Meeting: Οργανώστε τις συναντήσεις σας με το πιο εύχρηστο συνεργατικό περιβάλλον της ελληνικής αγοράς

Η πρόταση της E-Sepia Web innovation έρχεται για να καλύψει το κενό στην ελληνική αγορά με μία αξιόπιστη και επεκτάσιμη πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας. To e-meeting αποτελεί ιδανική λύση για Διοικητικά Συμβούλια, Επιτροπές και Ομάδες Εργασίας καθώς παρέχει ένα αξιόπιστο συνεργατικό περιβάλλον για τους χρήστες, δίνοντας παράλληλα την ευχέρεια στο διαχειριστή να οργανώνει και να διαχειρίζεται εύκολα και με αμεσότητα τις ανάγκες των ομάδας του.

Το e-meeting είναι μία καινοτομική διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας που διευκολύνει ομάδες ανθρώπων που εργάζονται στο ίδιο αντικείμενο να καθορίζουν το πρόγραμμα των συναντήσεών τους, να οργανώνουν και να ανταλλάσσουν υλικό, να κάνουν τηλεδιασκέψεις, να συνδιαμορφώνουν και να λαμβάνουν αποφάσεις, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το e-meeting.gr ή να επικοινωνήσετε με την E-Sepia Web Innovation.

Η πλατφόρμα που είναι πλήρως επεκτάσιμη, έχει αναπτυχθεί από την E-Sepia Web Innovation σε Drupal και ενσωματώνει το API της WebEx για τις τηλεδιασκέψεις και της Yuboto για τις αποστολές SMS.

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα