fbpx Aut viam inveniam aut viam faciam - H φιλοσοφία μας! | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Aut viam inveniam aut viam faciam - H φιλοσοφία μας!

aut viam inveniam aut faciam - E-sepia - drupal

Aut viam inveniam aut viam faciam [Είτε θα βρούμε τον δρόμο είτε θα τον δημιουργήσουμε*] αντανακλά την φιλοσοφία της ομάδας μας από τα πρώτα της βήματα.

       Έχοντας διανύσει ατελείωτες ώρες αναλύοντας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας περίπλοκα ψηφιακά συστήματα για σημαντικά brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τα πλέον απαιτητικά πρότζεκτς παρέχοντας στους πελάτες μας αξιόπιστες λύσεις που συμβάλλουν στην ψηφιακή τους μετεξέλιξη.

       Αξιοποιώντας ως εργαλείο το Drupal ως το πιο αξιόπιστο CMS ανοιχτού κώδικα εξασφαλίζουμε την αξιοπιστία των διαδικτυακών λύσεων που παρέχουμε, παραδίδοντας στους πελάτες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

       Γνωρίζοντας ότι τα ψηφιακά συστήματα είναι ζωντανοί οργανισμοί που απαιτούν συνεχώς υποστήριξη και αναβάθμιση φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε δίπλα στους πελάτες μας με οργανωμένο και αποτελεσματικό support ώστε οι λύσεις που παρέχουμε να είναι συνεχώς ανταγωνιστικές και ασφαλείς.

       Το πιο σημαντικό όμως πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι πετύχαμε να χτίσουμε μία σταθερή και αξιόπιστη ομάδα με ανθρώπους που διακρίνονται τόσο για την εμπειρία και τις γνώσεις τους στο αντικείμενο όσο και για το ομαδικό τους πνεύμα και την θέληση τους να εξελίσσονται συνεχώς μέσα σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον που δίνει ευκαιρίες και παροτρύνει όλους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις ικανότητες τους.

       Είτε θα βρούμε τον δρόμο, λοιπόν, είτε θα τον δημιουργήσουμε ,περιμένοντας την επόμενη πρόκληση για την ομάδα μας!

 

 

* Η φράση αποδίδεται στον Αννίβα από την Καρχηδόνα, ο οποίος όταν βαδίζοντας εναντίον της Ρώμης κατά τον δεύτερο Καρχηδονιακό πόλεμο (218 πΧ) έφτασε στις Άλπεις, οι στρατηγοί του είπαν πώς είναι αδύνατον να περάσει ο στρατός του τις Άλπεις. Εκείνος, απάντησε πώς αν δεν βρούμε τον δρόμο θα τον δημιουργήσουμε. Και τα κατάφερε.

Yorgos Andreadis - E-Sepia Web Innovation
Yorgos Andreadis
Co-Founder - CEO
Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα