Δημιουργούμε με Drupal!

To Drupal είναι ένα open source σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System) γραμμένο στη γλώσσα προγραμματισμού PHP.

Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τη δημιουργία ιστοσελίδων και e-shop καθώς έχει απεριόριστη επεκτασιμότητα και ευελιξία, είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, είναι γρήγορο και σταθερό ακόμα και όταν εξυπηρετεί χιλιάδες χρήστες. Επιπλέον, είναι ασφαλές καθώς θωρακίζεται συνεχώς με νέα security updates, είναι open source επομένως προσφέρει ελεύθερη επιλογή παρόχων και συντηρητών του συστήματος καθώς υποστηρίζεται από μία μεγάλη και συνεργατική κοινότητα σε όλο τον κόσμο.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δημιουργούμε την λύση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας δίνοντας έμφαση στην προβολή των  πλεονεκτημάτων των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να παραδώσουμε στους πελάτες μας ένα σύγχρονο διαδραστικό εργαλείο που θα αυξήσει τα κέρδη τους και θα πολλαπλασιάσει την διάδοση των υπηρεσιών τους στην αγορά.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop)

Bάζουμε μαζί σας τους στόχους και δημιουργούμε το κατάλληλο ηλεκτρονικό κατάστημα για τις ανάγκες σας, από ένα απλό e-shop μέχρι ολοκληρωμένες λύσεις παραγγελιοληψίας, χονδρικής και σύνδεσης με ERP!

Πολλαπλασιάστε τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις των προϊόντων σας με ένα Drupal E-Shop παρέχοντας τους ένα ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον.

 

Πλατφόρμες Τηλε-εκπαίδευσης (Learning Management Systems - LMS)

Η εκπαίδευση μέσω διαδικτύου είναι μία διαδικασία που κερδιζει συνεχώς μερίδιο στην αγορά.

Αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες του Drupal δημιουργούμε πλατφόρμες e-learning στα μέτρα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρετε, παρέχοντας σας ένα αξιόπιστο διαδραστικό εργαλείο που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

e-Books

Τα e-books είναι κλασικά βιβλία τα οποία έχουν μεταφερθεί σε ψηφιακή μορφή ώστε να μπορούν να διαβάζονται μέσω desktop, laptop, tablet, mobile και PDA. Πρόκειται για αρχεία που μπορούν να διαβαστούν από διάφορες πλατφόρμες και συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών με Windows και MAC OS. Με τη χρήση της τεχνολογίας DRM (Digital Rights Management), εξασφαλίζεται η προστασία από την πειρατεία και τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών.

Μετατρέποντας τα έντυπα που έχετε σε e-books διευκολύνετε τους χρήστες και ιδίως αν η επιχείρησή σας ασχολείται με την πώληση βιβλίων ανοίγετε το πελατολόγιό σας σε ένα δυναμικό κοινό που κερδίζει συνεχώς μερίδιο αγοράς.