Ξεκινήσαμε το 2010 με στόχο την ποιοτική παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στο χώρο του web και των networks.

Από την πρώτη στιγμή θελήσαμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας στο χώρο της πληροφορικής και του marketing δημιουργώντας λύσεις που θα βοηθούσαν τους πελάτες μας να αναπτύξουν την επιχείρησή τους αυξάνοντας παράλληλα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη τους.

Επιλέξαμε από τα πρώτα μας βήματα ως εργαλείο το Drupal, το πιο αξιόπιστο Content Management System (CMS) ανοικτού κώδικα, που υποστηρίζεται από μία κοινότητα εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως.

Το 2014 αποτέλεσε για την E-Sepia έτος καμπή καθώς ανασχεδιάσαμε την εταιρική μας ταυτότητα και μεγαλώσαμε την ομάδα μας. Επιπλέον, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008. Τα νέα μας γραφεία αποτελούν ένα σύγχρονο χώρο δουλειάς και συνεργασίας με τους πελάτες μας σε μία από τις πιο εύκολα προσβάσιμες και ζωντανές περιοχές της Αθήνας, στη συμβολή της Λ. Κηφισίας με την Πανόρμου στους Αμπελόκηπους.

Με σταθερά βήματα και γερές βάσεις υλοποιούμε και υποστηρίζουμε δεκάδες διαδικτυακές εφαρμογές στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα κατέχοντας ένα πολύ σημαντικό μερίδιο αγοράς στα συστήματα που έχουν υλοποιηθεί σε Drupal. 

To 2016 δημιουργήσαμε και παρουσιάσαμε στην ελληνική αγορά το e-meeting μία καινοτομική πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας (collaboration platform) που διευκολύνει ομάδες ανθρώπων που εργάζονται στο ίδιο αντικείμενο να καθορίζουν το πρόγραμμα των συναντήσεών τους, να οργανώνουν και να ανταλλάσσουν υλικό, να κάνουν τηλεδιασκέψεις, να συνδιαμορφώνουν και να λαμβάνουν αποφάσεις, το οποίο έχει ξεπεράσει ήδη τους 1000 χρήστες.

 

MEET THE TEAM

Γιώργος Ανδρεάδης

Co-Founder / Sales Manager

Έχοντας σπουδές στην κλασσική φιλολογία και μεταπτυχιακό στην παπυρολογία η σχέση μου με την τεχνολογία ξεκίνησε το 1990 όταν απέκτησα έναν Schneider Euro PC με 9,54 MHz ταχύτητα και 512 RAM με λειτουργικό MS-DOS. Θυμάμαι με νοσταλγία την χαρά που ένιωσα όταν άκουσα για πρώτη φορά τη dial-up σύνδεση μου να ζουζουνίζει 2-3 λεπτά μέχρι να συνδεθεί στο web και να κατεβάζει με 50kbps.

Στη συνέχεια ασχολήθηκα με την πολιτική επικοινωνία και τη δημόσια διοίκηση για πάνω από 13 χρόνια και από το 2010 που δημιουργήσαμε την E-Sepia προσπαθώ να εφαρμόσω στην πληροφορική, τις πολύτιμες εμπειρίες που συγκέντρωσα από αυτή τη διαδρομή. Οι κλασικές σπουδές παραμένουν ένα από τα κύρια ενδιαφέροντά μου και με έχουν βοηθήσει πολύ σε ό,τι κι αν έχω κάνει.

Γεωργία Πατεροπούλου

Co-Founder / Project Manager

Διαβαίνοντας το 2002 την πόρτα του ΕΜΠ «ιδρύματος» ως πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ, πρώτη στάση εφαρμογή της τεχνολογίας στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών, δεύτερη στάση στο χώρο της Ενέργειας, τρίτη στάση στο χώρο της Ιατρικής, αγαπημένος ο κόσμος της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας... Με έμφυτο, τελικά μάλλον έντονα, το μικρόβιο της συνεχούς αναζήτησης και δημιουργίας, επόμενη στάση Freelancer Software Developer με εργαλεία τότε, ωωω ναι, Microsoft .ΝΕΤ.

Το 2010 δημιουργήσαμε την E-Sepia, στόχος αυτό το collage εμπειριών και διαδρομής σε συνδυασμό με την ελευθερία Open Source, τη μαγεία Drupal, τον χωρίς πεπερασμένα όρια δυνατοτήτων κόσμο του Web και με πολύ μείγμα από λεπτομέρεια και ανάλυση, που προσωπικά είμαι επιρρεπής αλλά λατρεύω, πολλοί δεν αντέχουν το ξέρω, αρχικά να κατανοήσουμε τις ανάγκες και την ιδιαιτερότητά σας και στη συνέχεια να προσεγγίσουμε μαζί με εσάς, λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Παναγιώτης Μουτσόπουλος

Senior Web Developer

Το 1990, όταν ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος μέχρι τότε σκελετός ενός T-Rex, απέκτησα τον πρώτο μου υπολογιστή στα 20Mhz (turbo)! Το 1995, όταν η Συρία έκανε συνθήκη ειρήνης με το Ισραήλ, στο σχολείο ξεκινήσαμε τον προγραμματισμό σε GW-BASIC. Το 1999, όταν ο Lance Armstrong κέρδισε για πρώτη φορά το Tour de France, απέκτησα τον πρώτο μου Pentium III με Windows 98SE. Το 2004, όταν ο Lance Armstrong κέρδισε για 6η συνεχόμενη φορά το Tour de France, μπήκα στη σχολή Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας όπου έχοντας περάσει από τη διδασκαλία Pascal, C, C++, Fortran, HTML και Java κατέληξα επιτέλους στη - μέχρι τώρα - αγαπημένη μου PHP. Το 2009, όταν η έκλειψη ηλίου κράτησε 6 λεπτά και 38.8 δευτερόλεπτα πάνω από την Ασία και τον Ειρηνικό Ωκεανό, εγώ παρέμενα στην Ελλάδα να έχω τελειώσει το στρατό, να απορρίπτω το Joomla - πριν ακόμη ξεκινήσω να ασχολούμαι μαζί του - και να αγκαλιάζω το Drupal! Κάπως έτσι πλέον γράφω στο drupal.org τη δική μου ιστορία. Και συνεχίζεται...

Λεωνίδας Ανδρεάδης

Web Designer / Web Developer

Η ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές ξεκίνησε γύρω στο 1990, με έναν υπολογιστή Schneider Euro PC με 512KB RAM και 16 χρώματα! Παλεύοντας με την MS-DOS και αργότερα με τις εκδόσεις των Microsoft Windows στα PC που απέκτησα μετέπειτα, η ενασχόλησή μου με τους υπολογιστές και την πληροφορική συνεχίστηκε και μετά το 2004 όταν πέρασα στο TEI Σερρών, στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. 

Επειδή ήμουν πάντα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα, ασχολήθηκα με το δημιουργικό κομμάτι του web development κάτι που είναι σήμερα η πιό αγαπημένη μου ασχολία, μαζί με το Drupal!

Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, διαβάζω βιβλία για τη γραφιστική, παρακολουθώ Workshops και προσπαθώ να μένω ενήμερος κάθε φορά με την τάση της εποχής.

Κέλλυ Παπαηλία

Web Developer

Αν και το Μαθηματικό ήταν η μεγάλη μου επιθυμία, καθώς με ενθουσίαζε η ιδέα να βρίσκω λύσεις σε προβλήματα – σπαζοκεφαλιές, κατέληξα να αποφοιτώ από το τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας. Μπαίνοντας στη σχολή λοιπόν, κατάλαβα και τι θα πει σπαζοκεφαλιά στην Πληροφορική! Αυτό που με τράβηξε περισσότερο όμως ήταν το γεγονός ότι η επιστήμη αυτή, χωρίζεται σε πάρα πολλούς τομείς, οπότε οι επιλογές είναι αμέτρητες. Κάπως έτσι έφτασε η στιγμή που έπρεπε να βρω κάποια εταιρεία για να κάνω την πρακτική μου. Αποφασισμένη λοιπόν να φτιάξω ιστοσελίδες, έστειλα βιογραφικό στην E-Sepia και εδώ και 2 χρόνια περίπου αποτελώ μέλος της ομάδας της. Η αγάπη για τα μαθηματικά ξεθώριασε, ενώ η αγάπη για την Πληροφορική...

.information-technology .love{ -webkit-transform: scale(10); -ms-transform: scale(10); transform: scale(10); }

Θεόφιλος Αξιώτης

Junior Web Developer

Η πρώτη μου επαφή με τους υπολογιστές ήταν όταν ήμουν 9 χρονών, την εποχή όπου ιδιαίτερη αγάπη μου ήταν η αστρονομία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν να παίζω το αγαπημένο μου παιχνίδι, την αθάνατη Πασιέντζα Αράχνη. Όταν πλέον στα 13 μου πήρα τον δικό μου υπολογιστή, η επαφή μου με τον κόσμο της Πληροφορικής διευρύνθηκε κατά πολύ, όπως και η αγάπη μου για αυτή, αφήνοντας σε 2η θέση εκείνη για την αστρονομία.
Έτσι λοιπόν, την ώρα των Πανελληνίων αποφάσισα να γεμίσω το μηχανογραφικό μου, μόνο με σχολές που είχαν ως κύριο αντικείμενο την Πληροφορική. Με αυτόν τον τρόπο έφτασα να σπουδάζω στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας, όπου μέσα από διάφορα μαθήματα ανακάλυψα τον κόσμο του Web Development, ο οποίος με συνεπήρε. Καθώς περνούσαν λοιπόν τα χρόνια, συνειδητοποίησα ότι αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο είναι η δημιουργία ιστοσελίδων, έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό. Και το ταξίδι στον κόσμο της Πληροφορικής συνεχίζεται....