Το απόλυτο γυναικείο περιοδικό με νεό σύγχρονο σχεδιασμό και ανανεωμένη ύλη. Το site επανασχεδιάστηκε πλήρως διατηρώντας τη... θηλυκότητά του,  δίνοντας όμως πλέον πολλαπλές επιλογές πλοήγησης στον επισκέπτη ενώ παράλληλα δώθηκε έμφαση στην φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και στην ταχύτητα (performance).

Κατά το σχεδιασμό λάβαμε υπόψη ότι το 55% των επισκέψεων γίνονταν από mobile και tablet γεγονός που μας οδήγησε σε responsive design δημιουργώντας tablet και mobile edition. Επιπλέον, ο διαφημιστικός χώρος κατανεμήθηκε με τρόπο που να μην ενοχλεί την ανάγνωση της ύλης και το εικαστικό, αυξάνοντας παράλληλα τις δυνατότητες προβολής. Για τις διαφημίσεις γίνεται χρήση του google adsense παράλληλα με το DFP (DoubleClick for Publishers) στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση.

Επιπλέον, το site μεταφέρθηκε από Wordpress σε Drupal γεγονός που με τις κατάλληλες τεχνικές θα οδηγήσει άμεσα τόσο στη βελτίωση του performance και του rank στις μηχανές αναζήτησης όσο και στην ευκολία διαχείρισης του site μέσα από τις άπειρες δυνατότητες που παρέχει το Drupal CMS στους διαχειριστές.

 

 

Migration
Wordpress σε Drupal
Responsive
Design
Search Engine
Optimization