Ο επίσημος κόμβος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το θεσμό της Διαμεσολάβησης. Το Portal περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον καινοτόμο θεσμό της Διαμεσολάβησης με στόχο την ενημέρωση των πολιτών αλλά και των λειτουργών της Δικαιοσύνης για τα πλεονεκτήματά του.

Ο ιστότοπος, που έχει δημιουργηθεί σε Drupal 7, φιλοξενεί το μητρώο των διαπιστευμένων Διαμεσολαβητών και επικαιροποιείται με όλες τις ανακονώσεις των εμπλεκόμενων φορέων καθώς και του αρμόδιου Υπουργείου. Όλες οι ανακοινώσεις μοιράζονται ταυτόχρονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θεσμού (facebook, twitter), ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση για τα δρώμενα γύρω από τη Διαμεσολάβηση.

Στο slider της αρχικής σελίδας προβάλλονται τα τρία πιο πρόσφατα νέα ενώ το portal συλλέγει μέσω RSS τα νέα των φορέων κατάρτισης και προβάλει με calendar carusel τις εκδηλώσεις που αφορούν το θεσμό.

Το έργο συγχρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ και αποτελεί μέρος της προσπάθειας για τη διάχυση του θεσμού στην ελληνική κοινωνία.

το επίσημο portal
για τη Διαμεσολάβηση
Drupal 7
1ο αποτέλεσμα
στις μηχανές αναζήτησης