Η Κentriki είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες real estate, η οποία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, διαχείρισης και εκτίμησης ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία είναι αποκλειστικός συνεργάτης της αγγλικής Savills για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην νέα ιστοσελίδα που σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε προβάλλονται τα ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία καθώς και οι υψηλού επιπέδου και εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της. Στην αρχική σελίδα υπάρχει έξυπνη αναζήτηση όπου ο επισκέπτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να αναζητήσει το ακίνητο που τον ενδιαφερει και στη συνέχεια μπορεί να πλοηγηθεί στα αποτελέσματα και να καταλήξει στο προϊόν που τον ενδιαφέρει. Παράλληλα προβάλλονται οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία και δίνεται μεγάλη έμφαση στην εταιρική ταυτότητα και στην ποιότητα της ομάδας που αποτελεί την Κentriki καθώς και στο υψηλού επιπέδου portfolio που διαθέτει.

To website αναπτύχθηκε σε Drupal 7 και ο σχεδιασμός του είναι responsive για βέλτιστη πλοήγηση στις κινητές συσκευές (mobile και tablet).

Responsive
Design
Drupal 7
real estate