Η Hellenic Estate Group αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας real estate στην Ελλάδα, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αγοράς και ενοικίασης βιλλών σε όλη τη χώρα.Ο στόχος του επανασχεδιασμού της ιστοσελίδας ήταν απλός: βέλτιστη προβολή των βιλλών, εύκολη πλοήγηση και εύρεση της πληροφορίας και φυσικά... άμεση δυνατότητα υποβολής request!

Οι βίλλες χωρίστηκαν σε Diamond και Dream, οι προορισμοί παρουσιάζονται με σαφήνεια, αποτυπώσαμε τις κατοικίες πάνω σε χάρτη προβάλλοντας παράλληλα τις υπηρεσίες που συνοδεύουν την ενοικίαση.

Επιμείναμε στον απλό και καθαρό σχεδιασμό τονίζοντας τα δυνατά σημεία των προϊόντων μέσα από σύντομα και περιεκτικά κείμενα, αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και σωστή κατηγοριοποίηση της ύλης. To website ανατπύχθηκε σε Drupal 7 ακολουθώντας όλους τους κανόνες προκειμένου να είναι γρήγορο και φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Τέλος ο σχεδιασμός είναι responsive για βέλτιστη πλοήγηση από κινητές συσκευές (mobile frieindly).

Target Group μας είναι το απαιτητικό κοινό της δυτικής και βόρειας Ευρώπης στο οποίο θελήσαμε να δώσουμε μέσα από ένα σύγχρονο εικαστικό τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στους μαγευτικούς ελληνικούς προορισμούς και στις πολυτελείς κατοικίες που διαθέτει η Hellenic Estate Group.

φίλτρα
για εύκολη πλοήγηση
Drupal 7
Responsive
Design