Το Alpha Prolipsis αποτελεί ένα σύγχρονο κυτταρολογικό κέντρο απόλυτα εκσυγχρονισμένο και εξοπλισμένο με μηχανήματα ακριβείας, τελευταίας γενιάς, το οποίο βρίσκεται στις υπηρεσίες ιατρών και κλινικών, ακολουθώντας μοντέρνες εργαστηριακές τεχνικές για την πλήρη διαγνωστική ανάλυση ιστών και κυττάρων και συμβάλλοντας έγκαιρα και αξιόπιστα στον καθορισμό της πρόγνωσης και της θεραπείας.

Στο νέο website που σχεδιάσαμε δώσαμε έμφαση στην προβολή του είδους των εξετάσεων που διεξάγονται, στοχεύοντας στην άμεση πληροφόρηση των εξαταζόμενων για το είδος της εξέτασης και στην ευκολία κλεισίματος ραντεβού. Στην αρχική σελίδα επιμείναμε πολύ στο διαχωρισμό των δύο βασικών κοινών του website, τους εξεταζόμενους και τους ιατρούς, δίνοντας τους άμεσα την επιλογή της διαφορετικής πλοήγησης χωρίς περιττές πληροφορίες.

Οι εξετάσεις παρουσιάζονται με τρόπο που ο χρήστης να μπορεί να πάρει εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεται και να κλείσει άμεσα ραντεβου. Παράλληλα, αναπτύξαμε εφαρμογή αποστολής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων στους συνεργαζόμενους ιατρούς, οι οποίοι λαμβάνουν το αρχείο ανά ασθενή με e-mail και sms αμέσως μετά την έκδοσή του.

To website υλοποιήθηκε σε Drupal 7 και είναι responsive ώστε να υπάρχει το βέλτιστο αποτέλεσμα και στις κινητές συσκευές αλλά και να "περνάει" το test της google για τα mobile friendly websites και άρα να πριμοδοτείται στα αποτελέσματα της αναζήτησης. 

εφαρμογή αποστολής
αποτελεσμάτων εξετάσεων
Drupal 7
Multilingual