Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1976 στην οδό Αθηνάς στο Μοναστηράκι, εξειδικευμένη στο εμπόριο αγροτικών και βιομηχανικών εργαλείων και μηχανημάτων. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία των προϊόντων που εμπορεύεται. Έχοντας 40 χρόνια παρουσία στις πωλήσεις εργαλείων και μηχανημάτων και δύο υπερκαταστήματα στην Αττική η εταιρεία από το 2014 μπήκε και στο χώρο των πωλήσεων μέσω internet με ένα Drupal e-shop!

To e-shop παρέχει πάνω από 1000 προϊόντα έχοντας μία τεράστια γκάμα κατηγοριών σε ανταγωνιστικές τιμές με την εγγύηση και την πολυετή εμπειρία της οικογένειας Διαμάντη. Το e-shop έχει σχεδιαστεί με σύγχρονο design δίνοντας στον επισκέπτη εύκολα και άμεσα την πληροφορία που αναζητά με χρήση mega menu, φίλτρων και πολλαπλή κατηγοριοποίηση των προϊόντων. Για τη διευκόλυνση των πελατών προσφέρονται όλες οι δυνατοί τρόποι ηλεκτρονικής αγοράς (αντικαταβολή, paypal, πιστωτικές κάρτες) καθώς επίσης διαφοροποιούνται και τα έξοδα αποστολής ανάλογα με το μέγεθος του προιόντος και τον τόπο αποστολής. Επίσης, επιλέξαμε το e-shop να είναι συνδεδεμένο με το Skroutz αυξάνοντας την διάχυση του στο διαδίκτυο.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στον διαχειριστή να εισάγει μαζικά προϊόντα μέσω έτοιμων διαδικασιών ώστε να εξοικονομεί χρόνο και κόπο κατά την επικαιροποίση ή την εισαγωγή νέων προϊόντων. 

Target Group μας είναι οι επαγγελματίες που προμηθεύονται εργαλεία και μηχανήματα για τη δουλειά τους αλλά και ο ιδιώτης που... πιάνουν τα χέρια του και ασχολείται ερασιτεχνικά με τις κατασκευές ή τις επιδιορθώσεις!

Faceted Filters
για εύκολη πλοήγηση
Drupal 7
Commerce
Searh Engine Optimazation
SEO