Η μεγαλύτερη ελληνική εξαγωγική εταιρεία μαγιό με ιστορία 70 ετών, έχοντας σήμερα 400 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και πάνω από 400 σημεία στο εξωτερικό!Στο e-shop, που έχει αναπτυχθεί σε Drupal 7, είναι διαθέσιμες όλες οι συλλογές των μαγιό και των αξεσουάρ της εταιρείας που κυριαρχούν στην αγορά, όπως η Crool, η Miss Crool και η Kayak. Η εταιρεία έχει επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια στην υψηλή αισθητική και την ποιότητα των προιόντων της. Το 2016 μάλιστα παρουσιάστηκε η σειρά μαγιό Eleonora Meleti by Crool η οποίο διατίθεται μάλιστα μόνο μέσω του e-shop!.

Για το λόγο αυτό προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τον απαράμιλλο σχεδιασμό των μαγιό προσπαθώντας παράλληλα η προβολή τους γίνεται με τρόπο που ο χρήστης να πλοηγείται ευχάριστα και να μπορεί να επιλέξει το προϊόν που του ταιριάζει. Το e-shop έχει σχεδιαστεί με responsive design για βέλτιστη πολήγηση από κινητές συσκευές (mobile, tablet).

Στο συγκεκριμένο project επιμείναμε ιδιαίτερα στη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) πετυχαίνοντας το website να κατατάσσεται 1ο σε πολύ δημοφιλή keywords όπως: μαγιώ, μαγιώ μπικίνι, ολόσωμο μαγιώ. Το γεγονός αυτό έχει φέρει στο e-shop πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα που ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες αγγίζει τις 60.000 μοναδικές επισκέψεις το μήνα.

1ο αποτέλεσμα Google
στη λέξη μαγιώ
Drupal 7
Commerce
Multilingual