Η κορυφαία εταιρεία πώλησης τροχοσπίτων και αυτοκινούμενων στην Ελλάδα. Με ιστορία που ξεκινά το 1972 η Caravan Expert κατασκεύαζε το θρυλικό «ΒΙΚΑΡ», το ελληνικό τροχόσπιτο που παρέμεινε για πολλά χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων της αγοράς.

Στο νέο website της εταιρείας προβάλλονται τα μοντέλα και οι σειρές τροχοσπίτων και αυτοκινουμένων που εμπορεύεται η Caravan Expert καθώς και τα μεταχειρισμένα τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα που διαθέτει. Η προβολή γίνεται με τρόπο που ο χρήστης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να αναζητήσει το μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες του και να αποκτήσει μέσα από μία σειρά φωτογραφιών, περιγραφής και τεχνικών χαρακτηριστικών πλήρη εικόνα του προϊόντος. Επιπλέον, παρουσιάζονται οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρει στο αγοραστικό κοινό με την εγγύηση της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο. 

Παράλληλα, μέσα από το e-shop προσφέρεται μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για outdoor δραστηριότητες με τρόπο εύχρηστο και λειτουργικό.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε σε Drupal 7. Για την καλύτερη προβολή των προϊόντων δημιουργήσαμε προφίλ της εταιρείας στο Facebook, στο YouTube και στο Google+.

1ο αποτέλεσμα Google
στη λέξη τροχόσπιτα
Drupal 7
Commerce
> 10.000 προϊόντα