Το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει στις 19 Μαΐου στο Mουσείο Μπενάκη!

Η ομάδα του TEDxPanteionUniversity διοργανώνει στις 19 Μαΐου το τρίτο κατά σειρά main event της με τίτλο Elephant IThe Room στο Mουσείο Μπενάκη. H E-Sepia Web Innovation είναι για άλλη μία χρονιά χορηγός του event στο πλαίσιο της στήριξης καινοτόμων πρωτοβουλιών από δημιουργικές ομάδες όπως αυτή του TEDxPanteionUniversity!

Οι 10 μεγαλύτερες αλλαγές που φέρνει για μια επιχείρηση ο νέος γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR)

Στις 25 Μαΐου 2018 τίθεται σε ισχύ ο νέος γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων. Όσοι ασχολούνται με τις επιχειρήσεις ή με την τεχνολογία σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει την αυξανόμενη χρήση της συντομογραφίας GDPR (General Data Protection Regulation) στην καθημερινή τριβή τους με το αντικείμενο τους. Είναι σαφές ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις, και όχι μόνο, θα αναγκαστούν να εξετάσουν προσεκτικά το πλαίσιο λειτουργίας τους, ώστε κατά τη θέση σε εφαρμογή του νέου κανονιστικού πλαισίου να μην αντιμετωπίζουν ρίσκο μη συμμόρφωσης.

Σημειώνεται ότι Νομοθεσία για την προστασία...

Στηρίζουμε το TEDxPanteionUniversity Unlock Yourself το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στη Tzaferi 16!

Για ακόμη μία χρονιά η ομάδα της E-Sepia είναι supporter του TEDxPanteionUniversity! 

Το φετινό pre-event "Unlock Yourself" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 στην Tzaferi 16 στο Γκάζι με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και workshops!

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του event δηιουργήσαμε σε συνεργασία με την ομάδα του TEDxPanteionUniversity το website της εκδήλωσης. 

Δείτε το website!

Παρουσίαση του e-meeting στο City Challenge Crowdhackathon της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο City Challenge Crowdhackathon #smartcity της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) η πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας e-meeting. Το City Challenge Crowdhackathon διοργανώθηκε από την ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Crowdpolicy στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού 12-14 Μαίου 2017

H πλατφόρμα παρουσιάστηκε στο Δίκτυο ΤΠΕ των Δήμων και θα αποτελέσει το μέσο επικοινωνίας και τηλεσυνεργασίας των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που...

Στηρίζουμε το TEDxPanteionUniversity Break the Pattern το Σάββατο 6 Μαΐου στον Proorismos Papastratos!

Θέλοντας να συμβάλουμε έμπρακτα στην υποστήριξη δυναμικών και καινοτόμων ομάδων αλλά και στην διάδοση νέων ιδεών είμαστε για ακόμη μία χρονιά Supporters του TEDxPanteionUniversity. Το φετινό event "Break the Patter" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στον Proorismos Papastratos (Γραβιάς 25) στον Πειραιά με πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις!

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του event έχουμε δημιουργήσει σε συνεργασία με την ομάδα του TEDxPanteionUniversity το website της εκδήλωσης. Σε...

e-Meeting: Οργανώστε τις συναντήσεις σας με το πιο εύχρηστο συνεργατικό περιβάλλον της ελληνικής αγοράς

Το e-meeting είναι μία καινοτομική διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας που διευκολύνει ομάδες ανθρώπων που εργάζονται στο ίδιο αντικείμενο να καθορίζουν το πρόγραμμα των συναντήσεών τους, να οργανώνουν και να ανταλλάσσουν υλικό, να κάνουν τηλεδιασκέψεις, να συνδιαμορφώνουν και να λαμβάνουν αποφάσεις, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

12+ 1 λόγοι για να να ξανασχεδιάσετε το παλιό σας website!

  1. Οι εικαστικές τάσεις στο webdesign μεταβάλλονται συνεχώς. Ένα website που πριν τρία χρόνια έδειχνε τέλειο μπορεί σήμερα να είναι ξεπερασμένο. Ο ανασχεδιασμός θα δώσει τον τόνο της ανανέωσης και της φρεσκάδας και θα ενισχύσει το brand της επιχείρισής σας.
  2. Ο αλγόριθμος της google ενημερώνεται συνεχώς. Το υψηλό ranking στη μηχανή αναζήτησης αποτελεί τον στόχο κάθε επιχείρισης. Η υιοθέτηση των αλλαγών και των οδηγιών της google και η ενσωμάτωσή τους στον ανασχεδιασμό θα οδηγήσει το website ψηλότερα (και
  3. ...

Σχεδιασμός εταιρικού website: 12+5 σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη

            Ο σχεδιασμός ενός εταιρικού website δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μαγικές συνταγές και έτοιμα templates που “κουμπώνουν” σε μερικές ώρες αποτελούν λύσεις που δεν θα έπρεπε να αποτελούν επιλογή ακόμη και μικρών ή μικρομεσαίων εταιρειών. Επιλέγοντας ένα έτοιμο template στην ουσία προσαρμόζεις αυτό που είσαι στο website αντί να προσαρμόζεις το website σε αυτό που είσαι. Τηρουμένων των αναλογιών είναι είναι σαν να αγοράσεις ένα ρούχο μεγέθους M ενώ φοράς XL και να αδυνατίσεις για να σου κάνει.

              Στην E-Sepia είμαστε...

Το 2017 ενώνουμε όλα τα κομμάτια μαζί και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

Κάθε χρόνος που αφήνουμε πίσω μας γεμίζει πολύτιμες εμπειρίες. Δημιουργώντας λύσεις μαζί με τους πελάτες μας συνθέτουμε ιδέες, προτάσεις, καλές πρακτικές, πείρα και φαντασία για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάθε καινούρια μας δημιουργία θέλουμε να αποτυπώνει τη αρμονική σύνθεση.

Η αρχή κάθε νέου έτους είναι ευκαιρία να αρχίσουμε να υλοποιούμε τα όνειρά μας βάζοντας εκ νέου όλα τα κομμάτια στη σωστη τους θέση. 

Ας είναι το 2017 έτος δημιουργίας, αγάπης και αισιοδοξίας και η αρχή για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!

 

Drupal Day: 17-18 Φεβρουαρίου 2017 στην Πάτρα

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Drupal Day, μια πανελλαδική συνάντηση από τις κοινότητες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας, αυτή τη φορά στην Πάτρα!

Σκοπός του Drupal Day είναι:
* να ενημερωθεί ο κόσμος για το Drupal και το Open Source λογισμικό, αλλά και για τις δυνατότητες που αυτό του παρέχει
* να μάθετε τα νεότερα από τον κόσμο του Drupal 8
* να έρθουν σε επαφή οι τοπικές κοινότητες και σε ελληνικό, γιατί βρισκόμαστε μόνο στις DrupalCons
* να γνωρίσετε συναδέλφους από όλη την Ελλάδα που εργάζονται στο web

Σε έναν από τους...

Σελίδες