fbpx Παρουσίαση του e-meeting στο City Challenge Crowdhackathon της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παρουσίαση του e-meeting στο City Challenge Crowdhackathon της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο City Challenge Crowdhackathon #smartcity της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) η πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας e-meeting. Το City Challenge Crowdhackathon διοργανώθηκε από την ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την Crowdpolicy στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού 12-14 Μαίου 2017

H πλατφόρμα παρουσιάστηκε στο Δίκτυο ΤΠΕ των Δήμων και θα αποτελέσει το μέσο επικοινωνίας και τηλεσυνεργασίας των στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σχετίζονται με την Πληροφορική. 

Στην παρουσίασή του ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Πωλήσεων της E-Sepia Web Innovation Γιώργος Ανδρεάδης, παρουσίασε στα στελέχη των Δήμων τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του e-meeting καθώς και την ευρεία απήχηση που έχει στους ΟΤΑ που έχει εγκατασταθεί μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ κ. Γιάννης Τσιάμης, περιέγραψε τη διαδικασία που θα λειτουργήσει το Δίκτυο ΤΠΕ αλλά και τη σημασία της πλατφόρμας, ως μέσου αμφίδορμης επικοινωνίας, κάνοντας παράλληλα αναφορά στην επιτυχή λειτουργία του συστήματος στο Διοικητικό Συμβούλιο και τις επιτροπές της ΚΕΔΕ.

Το e-meeting είναι μία καινοτομική διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεσυνεργασίας που διευκολύνει ομάδες ανθρώπων που εργάζονται στο ίδιο αντικείμενο να καθορίζουν το πρόγραμμα των συναντήσεών τους, να οργανώνουν και να ανταλλάσσουν υλικό, να κάνουν τηλεδιασκέψεις, να συνδιαμορφώνουν και να λαμβάνουν αποφάσεις, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το e-meeting.gr ή να επικοινωνήσετε με την E-Sepia Web Innovation.

Η πλατφόρμα είναι πλήρως επεκτάσιμη, έχει αναπτυχθεί από την E-Sepia Web Innovation σε Drupal και ενσωματώνει το API της WebEx για τις τηλεδιασκέψεις και της Yuboto για τις αποστολές SMS.

Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα