fbpx 12+ 1 λόγοι για να να ξανασχεδιάσετε το παλιό σας website! | E-Sepia Web Innovation | Κατασκευή Ιστοσελίδων Drupal - Digital Marketing - Διαδικτυακές Εφαρμογές Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

12+ 1 λόγοι για να να ξανασχεδιάσετε το παλιό σας website!

  1. Οι εικαστικές τάσεις στο webdesign μεταβάλλονται συνεχώς. Ένα website που πριν τρία χρόνια έδειχνε τέλειο μπορεί σήμερα να είναι ξεπερασμένο. Ο ανασχεδιασμός θα δώσει τον τόνο της ανανέωσης και της φρεσκάδας και θα ενισχύσει το brand της επιχείρισής σας.
  2. Ο αλγόριθμος της google ενημερώνεται συνεχώς. Το υψηλό ranking στη μηχανή αναζήτησης αποτελεί τον στόχο κάθε επιχείρισης. Η υιοθέτηση των αλλαγών και των οδηγιών της google και η ενσωμάτωσή τους στον ανασχεδιασμό θα οδηγήσει το website ψηλότερα (και συνακόλουθα και τις πωλήσεις σας...)!
  3. Το website μου δεν μου αρέσει. Αυτό και μόνο αποτελεί λόγο redesign :) Το website είναι η διαδικτυακή σας βιτρίνα. Και όπως η φυσική βιτρίνα της επιχείρισής σας πρέπει να είναι και αυτό να είναι κομμάτι του εαυτού σας και να αντικατοπτρίζει το brand της επιχείρισής σας.
  4. To website είναι αργό... Ένας πολύ καλός λόγος για άμεση αντικατάσταση του παλιάς σας ιστοσελίδας ή του παλιού σας e-shop. Οι χρήστες δεν έχουν υπομονή και το bounce rate (ποσοστό εγκατάλειψης) ανεβαίνει συνεχώς. 
  5. Responsive or not Responsive? Αν το website σας δεν είναι responsive ώστε να βελτιστοποιεί την πλοήγηση από κινητά και tablets αποθαρρύνετε το 50% των χρηστών να παραμείνει στην ιστοσελίδα  ή να ψωνίσει από το e-shop σας. Ο responsive ανασχεδιασμός θα σας φέρει ένα δυναμικό και αυξανόμενο κοινό.
  6. Το website μου έχει intro, παίζει... μουσική και έχει flash γραφικά. Για το web οι πρακτικές αυτές συνηθίζονταν την εποχή του.. λίθου. Αλλάξτε το website σας επειγόντως.
  7. Είναι το website σας φτιαγμένο σε open source cms; Στο web η ελευθερία στην επιλογή της εταιρείας που θα κατασκευάσει και θα συντηρεί το website είναι πολύ σημαντική. Αν το website σας είναι φτιαγμένο σε κάποιο custom cms που σας δεσμεύει ή σας κοστίζει πολύ ήρθε η ώρα να το μεταφέρετε σε ένα open source σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Η πρότασή μας; Drupal χωρίς δεύτερη κουβέντα.
  8. Δεν αλλάζω το website μου γιατί θα πρέπει να ξαναπεράσω το περιεχόμενό μου. Όταν ανασχεδιάζουμε το website μεταφέρουμε με αυτοματοποιημένο τρόπο το παλιό σας περιεχόμενο (migration) με τρόπο που να μην επηρεάζει αρνητικά το rank στη μηχανή αναζήτησης.
  9. Η ασφάλεια αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό λόγο αναβάθμισης του παλιού μας website. Αν το website σας έχει φτιαχτεί πριν χρόνια και δεν συντηρείται με τις απαραίτητες αναβαθμίσεις το ρίσκο για κακόβουλες επιθέσεις αυξάνεται πολύ.
  10. Τo website σας αντιπροσωπεύει το επίπεδο της επιχείρησής σας; Υπάρχουν website που οδηγούν τη σκέψη του επισκέπτη σε κάτι μεγάλο και website πολύ κατώτερα του επιπέδου των επιχειρήσεων που προβάλουν. Ένα κακό website μίας κατά τα άλλα οργανωμένης επιχείρησης αποτρέπει πολλούς πελάτες από το να την εμπιστευτούν. Το ποσοστό εγκατάλειψης αυξάνει ακόμη περισσότερο όταν αφορά τα e-shop.
  11. Το website το έφτιαξε κάποιος γνωστός μου… Όπως όλες οι δουλειές έτσι και η κατασκευή website αποτελεί ένα σύνθετο θέμα που χρειάζεται πολύπλευρη ανάλυση και σχεδιασμό. Είναι σχεδόν αδύνατο ένας άνθρωπος που ασχολείται ερασιτεχνικά να μπορει να ανταποκριθει, καλύπτωντας όλες τις πτυχές της υλοποίησης και να σας παραδώσει ένα σύγχρονο διαδικτυακό εργαλειο. Συζήτηση, Ανάλυση δεδομένων, προσδιορισμός στόχων, καθορισμός target groups, σχεδιασμός λύσης, πρόταση εικαστικού, copywriting, development, ασφάλεια, φιλοξενια (hosting), υποστήριξη, βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζητησης (SEO) είναι μία αλληλουχία ενεργειών που μόνο εταιρείες με πείρα και οργάνωση μπορούν να παρέχουν αποτελεσματικά.
  12. Τα social media κατακτούν συνεχώς σημαντικό μερίδιο στο marketing των επιχειρήσεων. Αν το website σας δεν αλληλεπιδρά με τα social media και δεν έχει υλοποιηθεί έτσι ώστε το περιεχόμενό του να διαμοιράζεται εύκολα και σωστά τότε κλείνουμε την πόρτα σε ένα δυναμικό και ανερχόμενο κοινό.
  13. Ο,τι δίνεις παίρνεις… Δυστυχώς η παροχή υπηρεσιών είναι παρεξηγημένη έννοια οπότε θα διαπιστώσετε εύκολα ότι οι τιμές που κυκλοφορούν έχουν τεράστιες διακυμάνσεις. Μην παρασύρθείτε στη φθηνότερη τιμή καθώς ειναι βέβαιο ότι αυτό στο τέλος θα σας κοστίσει περισσότερο. Έχουμε διαπιστώσει ότι οι πιο συνειδητοποιημένοι πελάτες μας είναι αυτοί που έχουν “καεί” στο παρελθόν από ερασιτέχνες. Αναζητήστε τον συνεργάτη σας με βάση την εμπειρία, το portfolio και τον επαγγελματισμό του ακόμη και αν αυτό φαινομενικά κοστίζει περισσότερο. Στο τέλος είναι βέβαιο ότι θα βγείτε κερδισμένοι.
Got a project or partnership in mind?
CONTACT
E. info@e-sepia.gr
T. 212 1001531
F. 211 0124490
VISIT
Λ. Ηρακλείου 161
142 31 Νέα Ιωνία
Αθήνα